Лятното приключение на Лука
Fear of Rain

Страховете на Рейн (2021)

5.83 050 votes
Актьори
Katherine Heigl, Madison Iseman, Harry Connick Jr.
Режисьор
Castille Landon
Сценарист
Castille Landon
Снимки
Tampa, Florida, USA
Жанр
Драма, Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Страховете на Рейн (2021)
180
Абонирай се за YouTube канала ни
Рейн страда от шизофрения и въпреки халюцинациите си, е убедена, че съседът ѝ е отвлякъл дете и го държи в плен. За да разгадае мистерията, се съюзява с нов съученик, за когото също не е сигурна дали е реален.

17-годишната Рейн страда от шизофрения и е измъчвана от странни халюцинации. Всеки ден се бори с непознатите образи, в които не може да е сигурна, дали са истина или илюзия в нейния ум. Тя започва да се усъмнява в своят съсед, мислейки че крие мрачна тайна и по-скоро, че е отвлякъл дете и го държи в плен. Рейн се противопоставя на съветите на родителите си убедена, че този път всичко е реалност: тя вижда силуети и чува писъци от таванските стаи на съседа си. За да разгадае мистерията, за която не може да спре да мисли, се сприятелява с ново момче от училището. Но дали нейният нов приятел е истински или поредната измама на нейното въображение?

Това е психо трилър, действията на който се развиват в мислите на Рейн. Тя ежедневно е подложена на халюцинациите на своето съзнание и въпреки всичко, иска да разбере, дали съседа ѝ наистина крие нещо.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички