Повелителят на дракони
Fate: The Winx Saga

Съдбата: Сагата Уинкс (2021)

6.927 490 votes
Сезон 1
6 епизода
Актьори
Abigail Cowen, Precious Mustapha, Hannah van der Westhuysen
Сценарист
Brian Young
Снимки
Dublin, Ireland
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
Италия, Англия
Трейлър на Съдбата: Сагата Уинкс (2021)
255
Абонирай се за YouTube канала ни
Младата Блум е фея на огъня, която се присъединява към магическото царство на феите, където те живеят и бранят от злите сили на мрака.

Младата Блум е израснала с родителите си в Калифорния като типичното непокорно момиче. Но колкото повече пораства, толкова повече осъзнава, че е всичко друго, но не и обикновен човек. Когато магическите ѝ способности се проявяват за първи път, се случва инцидент, при който целият ѝ дом изгаря.

Блум разбира, че тя не е човек, а фея. В опитите си да се научи да контролира способностите си, тя намира магически свят, който се състои от седем части и е дом на училището Алфея. Тук всички млади феи се учат да контролират своите магически способности, според които се делят на различни видове и след време ще заемат високопоставени позиции в царството. Тези, които изучават бойни умения, по-късно ще получат задачата да защитават царството от опасни врагове. Въпреки че младата фея на огъня Блум се чувства като аутсайдер, тя бързо намира нови приятели.

Докато феите се научават да контролират силите си, а любовта и съперничеството затрудняват учебния процес, тяхното царство е в голяма опасност. За първи път от 16 години зли същества се появяват отново пред портите на Алфея. Даулинг, която е начело на магическото царство, трябва да подготви протежето си за предстояща война.

Измислената вселена на Уинкс има различни измерения, въпреки че в тяхното измерение, живеят и други феи, вещици и чудовища.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички