Смъртта може да почака
Fatale

Фатална свалка (2020)

5.47 980 votes
Актьори
Hilary Swank, Mike Colter, Michael Ealy
Режисьор
Deon Taylor
Сценарист
David Loughery
Жанр
Трилъри
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Фатална свалка (2020)
672
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята се фокусира върху женен мъж, който е прелъстен от съблазнителна полицайка детектив и замесен в заговор за убийство.

След една дива и страстна нощ успешният спортен агент Дерик вижда как перфектно изглеждащия му живот върви бавни към своя край. Той разбира, че съблазнителната жена, заради която е рискувал толкова много, всъщност е решителен и коварен полицейски детектив Валери, която го замесва в поредното си разследване. Докато се опитва да събере липсващите парчета на скроения капан, той потъва по-дълбоко, рискувайки семейството си, кариерата и дори живота си. Безсрамната и безскрупулна Валери е направила тази нощ идеалния повод за планираното въвличане в убийство.

В напрегнатия и провокативен психологически трилър и двете страни трябва да бъдат максимално бдителни, защото всяко едно действие, може да промени живота им завинаги. Валери е фатална и обиграна жена, която вижда Дерик като своята поредна жертва. Но въпреки натрупания си опит, увереността в успеха понякога замъглява точната преценка.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички