Бързи и яростни 9 (2020)

Актьори
Charlize Theron, John Cena, Vin Diesel
Режисьор
Justin Lin
Сценарист
Gary Scott Thompson, Daniel Casey
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 15 мин
Трейлър на Бързи и яростни 9 (2020)
15 100
Абонирай се за YouTube канала ни
С тази девета част стартира новата трилогия на успешната сага на уличните състезания, заредена с екшън и адреналин.
Доминик винаги е отдавал голямо значение на семейството си. Изглежда че животът около него се е променил: сега той е баща и негов приоритет е да се грижи за сина си. Той се самозалъгва, че може да води спокоен живот и да избяга от миналото си, но то винаги ни застига, независимо колко сме бързи. Когато изведнъж на сцената се появява друг негов роднина, изглежда че ситуацията ще загрубее. Изгубеният брат на Дом, Джейкъб е перфектен шофьор, крадец и смъртоносен убиец, който иска  да уреди сметките си с Дом и да се обедини с кибер-терориста Сайфа (Чарлийз Терон). Дом получава неочаквана подкрепа от приятеля си Хан, за когото се твърдеше, че е мъртъв.

 

Следващата глава от сагата бавно се оформя заедно с Вин Дизел. Сега добре познатото лице от MCU също се присъединява към екшън франшиза.

 

Докато течаха прожекциите на Хобс и Шоу, което се счита за отклонение от филма, се правиха снимките на следващата основна част от поредицата, в която Вин Дизел е в разгара си. В допълнение към някои причудливи твърдения за актьорите, сега MCU звездата се присъединява към потенциалния екшън блокбъстър.

 

 

guardians of the galaxy 2 yondu

От Пазители на галактиката до Бързи и яростни 9

Времето му като Йонду в Пазителите на галактиката вече приключи, но за Майкъл Рукър не бива да се твърде, че ще има голяма роля. Бившия MCU герой ще се присъедини към актьорския състав, но ще има малък страничен герой, наречен Бъди.

Той е бил добавен в последните минути на кастинга, във вече формирания екип. През 2020 г. той ще се представи във Fantasy Island и Monster Problems на Paramount.

 

 

Актьорски състав

 • Vin Diesel
  Vin Diesel
  Вин Дизел
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон

Всички части

 1. Бързи и яростни 7 (2015)
  Бързи и яростни 7 (2015)
 2. Бързи и яростни 8 (2017)
  Бързи и яростни 8 (2017)
 3. Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
  Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
 4. Бързи и яростни 9 (2020)
  Бързи и яростни 9 (2020)