Бързи и яростни 9 (2020)

Актьори
Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren
Режисьор
Justin Lin
Сценарист
Chris Morgan, Daniel Casey
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
11 446
С тази девета част стартира новата трилогия на успешната сага на уличните състезания, заредена с екшън и адреналин. Вин Дизел се завръща като Дом Торето и заедно с Лукас Блек ще бъдат главните герои. През февруари 2016 г. бе обявено, че успешният филм ще бъде удължен с девета част. Детайлите на сюжета все още са неизвестни.

 

Следващата глава от сагата бавно се оформя заедно с Вин Дизел. Сега добре познатото лице от MCU също се присъединява към екшън франшиза.

 

Докато текат прожекциите на Хобс и Шоу, което се счита за отклонение от филма, се правят снимките на следващата основна част от поредицата, в която Вин Дизел е в разгара си. В допълнение към някои причудливи твърдения за актьорите, сега MCU звездата се присъединява към потенциалния екшън блокбъстър.

 

 

guardians of the galaxy 2 yondu

От Пазители на галактиката до Бързи и яростни 9

Времето му като Йонду в Пазителите на галактиката вече приключи, но за Майкъл Рукър не бива да се твърде, че ще има голяма роля. Бившия MCU герой ще се присъедини към актьорския състав, но ще има малък страничен герой, наречен Бъди.

Той е бил добавен в последните минути на кастинга, във вече формирания екип. През 2020 г. той ще се представи във Fantasy Island и Monster Problems на Paramount.

 

Актьорски състав

 • Vin Diesel
  Vin Diesel
  Вин Дизел
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон

Всички части

 1. Бързи и яростни 7 (2015)
  Бързи и яростни 7 (2015)
 2. Бързи и яростни 8 (2017)
  Бързи и яростни 8 (2017)
 3. Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
  Бързи и яростни Хобс и Шоу (2019)
 4. Бързи и яростни 9 (2020)
  Бързи и яростни 9 (2020)