Островът на фантазиите (2020)

Актьори
Maggie Q, Michael Rooker, Lucy Hale
Режисьор
Jeff Wadlow
Сценарист
Christopher Roach, Jillian Jacobs
Жанр
Комедия, Приключенски, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
236
Адаптация на телевизионния сериал "Fantasy Island". Вълшебен остров, който има уникалната способност да изпълни най-смелите мечти и желания на своите госи. Но на този остров има някой, който убива посетителите.

Мистър Роарк е мистериозен милионер, собственик на колоритен остров, разположен насред синия океан, далеч от цивилизацията. Освен живописната гледка, това всъщност е много специално място, което предоставя всички желания на своите гости. Срещу значителна сума този курорт може да изпълни най-дълбоките им желания, мечти и фантазии в истинския смисъл на думата. Те могат изживеят всяка фантазия, свързана с живота си, нещо, за което са копнели в миналото си или което искат да постигнат в бъдеще. Но гостите искат твърде много и различни неща – някои искат екшън и война, други парти и романтика, други копнеят да поправят най-голямата грешка в живота си или да отмъстят на своите стари врагове. Въпреки всичко прекрасно има нещо, което носи ужасни последици. Гостите скоро ще разберат, че онези фантазии, по които копнеят, не са толкова добри, колкото са очаквали и че тихоокеанският остров ще се превърне в най-лошият им кошмар.

Почивката започва да се изпълва с ужаси и предполагаемия остров на мечтите се превръща в капан на смъртта, тъй като серия от убийства разтърсват курорта. Скоро туристите, изолирани от външния свят, ще разберат, че трябва да помислят внимателно какво искат.