Том и Джери
Extraction

Евакуация (2020)

6.7160 380 votes
Актьори
Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, David Harbour
Режисьор
Sam Hargrave
Сценарист
Ande Parks, Joe Russo
Снимки
Thailand
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Евакуация (2020)
3 514
Абонирай се за YouTube канала ни
Тайлър е наемник, който работи зад кулисите. Той е нает от могъщ крал на мафията, за да спаси синът му, който се е превърнал в пешка, във войната между господарите на наркотиците и търговците на оръжия.

Extraction (2020)

Тайлър, освен че е наемник, без да се притеснява, приема всяка сделка в своята работа, които са извън законните граници. От друга страна, му липсва смелост да се справи с всички проблеми, в които се замесва. Следващата му задача, да освободи отвлечения син на затворен международен гангстерски бос, го отвежда до границите на възможностите си. Въпреки че е подготвен физически, той трябва да се справи със своята емоционална крехкост от минали проблеми, за да може да планира задачата си по възможно най-добрия начин. В мътната подземна среда, където търговци на оръжия и наркотрафиканти търкат рамене, неговата мисия граничи с невъзможното. Той се озовава в голяма опасност, от която ако се измъкне, никога няма да бъде същия.

С участието на

  • Chris Hemsworth
    Chris Hemsworth
    Крис Хемсуърт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички