Мулан

Всеки ден (2018)

6.417 540 votes
Актьори
Angourie Rice, Debby Ryan, Justice Smith
Режисьор
Michael Sucsy
Сценарист
David Levithan, Jesse Andrews
Жанр
Драма, Фантастика
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Всеки ден (2018)
9 582
Абонирай се за YouTube канала ни
Рианън се влюбва в мистериозен субект, наречен A. Той е дух, който всеки ден е в чуждо тяло, всеки ден с различен вид един ден е мъж, а на следващия - момиче. Сега тя разбира какво значи истински да обичаш и че любовта не е ограничена в тяло и външен вид, но за нея винаги трябва да се бориш.

“А” е вид дух или душа в движение. На пръв поглед, той е съвсем обикновен човек, с единствената разлика, че няма физическо тяло и всеки ден се събужда в ново тяло и един ден живее живота другия човек, преди да настъпи промяната. Хората които посещава могат да бъдат мъже или жени, но винаги са на една и съща възраст и всички те живеят на близо разстояние един от друг. Не е възможно да се върне към предишното тяло, нито да контролира следващия човек в който ще попадне.

Рианън е срамежливо шестнадесетгодишно момиче, което няколко пъти прекосява живота на “А”. Когато той разкрива тайната си, тя първоначално не иска да я приеме. След всяка нова среща, те се опознават все повече, докато накрая Рианън се влюбва в него, независимо от това, той в какво тяло е – момиче или момче. Колкото по-силни стават чувствата на Рианън, толкова по-трудно трябва да се справят с това, което означава да обичаш някого, който променя лицето и външния си вид на всеки 24 часа. Тя трябва да вземе решение, което ще промени живота ѝ завинаги.

Филма се основава на едноименния младежки роман от Дейвид Левитан, издаден през 2012 година. По-ранните филми Nick & Norah’s Infinite Playlist (2008) и  Naomi and Ely’s No Kiss List (2015) вече бяха заснети по книгите на американския автор.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички