Круд 2: Нова епоха
Escape Room

Escape Room: Играй или умри (2019)

6.498 320 votes
Актьори
Taylor Russell, Jay Ellis, Logan Miller
Режисьор
Adam Robitel
Сценарист
Maria Melnik, Bragi F. Schut
Жанр
Sci-Fi, Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
Южна Африка, САЩ
Продължителност
1 ч 39 мин
Бюджет
10,000,000
Трейлър на Escape Room: Играй или умри (2019)
7 447
Абонирай се за YouTube канала ни
Шест непознати се намират в сграда, от която не могат да избягат. Това е игра, която те са искали, но не са очаквали, че бягството ще им струва нещо много повече - живота.

Аманда и Бен не се познават, но като цяло считат себе си за особено интелигентни. Заедно с четирима други, които също вярват, че са умни, получават специална покана: те могат да вземат участие в уникално изживяване в игра, в която ако спечелят ще вземат награда от един милион долара.  Но поканата крие немаловажен детайл: играта може да бъде фатална, защото и най-малките грешки, могат да доведат до смърт.

Те пристигат на определеното място и разбират, че трябва да се готвят за състезание, при което се изисква да избягат от стая, в която са заключени. Макар че харесват идеята, скоро осъзнават, че този, който е организирал играта, познава всеки детайл на техния живот. Те са поставени в сценарий, обстоятелствата на който са извън техния контрол. По този начин играта се превръща борба за оцеляване, в която трябва да използват всичката си мисловна дейност, за да избягат. Групата трябва да преодолее всички предизвикателства, ако иска остане жива.

Всички части

  1. Escape Room: Играй или умри (2019)
    Escape Room: Играй или умри (2019)
  2. Escape Room 2: Без изход (2021)
    Escape Room 2: Без изход (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички