Круд 2: Нова епоха
Escape Room: Tournament of Champions

Escape Room 2: Без изход (2021)

6.14 070 votes
Актьори
Taylor Russell, Thomas Cocquerel, Logan Miller
Режисьор
Adam Robitel
Сценарист
Maria Melnik, Will Honley
Снимки
Cape Town, Western Cape, South Africa
Жанр
Екшън, Приключенски, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 28 мин
Трейлър на Escape Room 2: Без изход (2021)
1 092
Абонирай се за YouTube канала ни
Зоуи и Бен се оказаха единствените оцелели от смъртоносната игра на компанията Минос. Те планира да пътуват до централата на Минос, за да разкрият касапницата, която извършват. Но по време на пътуването разбират, че това е поредната игра, в която всички участници са оцелели като тях.

Зоуи и Бен са единствените, които избягаха от първата коварна игра, изпълнена със смъртоносни капани. Въпреки че успяха да си извоюват свободата, те все още не са приключили с компанията Минос. Те са решени да я свалят и да спрат хората, които стоят зад всичко това. Но в опита си да направят това, се оказват въвлечени в поредната садистична игра на компанията. Този път обаче обстановката и цялата игра е по-голяма, а капаните по-перфектни. Всичко е по-различно, защото това е турнирът на шампионите. Не само Бен и Зоуи са оцелели, а всички останали са преминали през това изпитание. Дали това ще им бъде от полза и могат ли да се подготвят за това, което ги очаква. Участници като Рейчъл, която е нечувствителна към болката, трябва да използват своите специални умения, но също така и да избягат от капаните, които са специално създадени за тях.

Този път играта не е в малка стая, а в гигантски склад, в който са създадени най-различни илюзии. Така участниците не могат да разберат дали са в играта или не. Все път когато си мислят, че са успели, те се оказват затворени в нова стая. Докато пред очите им се отварят нови задачи с фатални последици, те разбират, че играта не е приключила.

Продължението беше обявено през февруари 2019 г,. малко след старта на първата чат. Беше предвидено да се хвърли повече светлина върху мрачната компания Минос – да се представи като още по-голяма, по-влиятелна и по-опасна, отколкото в първия филм.

Всички части

  1. Escape Room: Играй или умри (2019)
    Escape Room: Играй или умри (2019)
  2. Escape Room 2: Без изход (2021)
    Escape Room 2: Без изход (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички