Черната вдовица

В обувките на Сатаната: Ел Камино (2019)

7.3173 610 votes
Актьори
Aaron Paul, Matt Jones, Jonathan Banks
Режисьор
Vince Gilligan
Сценарист
Vince Gilligan
Снимки
New Mexico, USA
Жанр
Драма, Екшън
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на В обувките на Сатаната: Ел Камино (2019)
973
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на наркотичната поредица Breaking Bad. Джеси след като избяга от плен, трябва да се примири с миналото си, за да изгради нов живот.
Продължение на култовия сериал Breaking Bad, създадено от самия Винс Гилиган. Бившият производител на наркотици Джеси трябва да се справи с миналото си след драматичното си бягство от плен. Сега трябва непрекъснато да  бяга от полицията и други преследвачи, за да има нещо като бъдеще. Като за начало, трябва да се отърве от колата El Camino, която привлича твърде много внимание, след което ще получи подкрепа от двама стари приятели. Освен това, Джеси спешно се нуждае от пари, а престрелката е тема по всички новинарски канали, което допълнително усложнява неговото бягство. Освен сложното му положение, той е измъчван и от травмиращото си минало, особено времето прекарано във вериги…
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички