Откачалка

Патешка история (2018)

5.73 070 votes
Актьори
Jim Gaffigan, Lance Lim, Zendaya
Режисьор
Christopher Jenkins
Сценарист
Christopher Jenkins
Жанр
Анимация
Година
2018
Премиера в България
Държава
Китай, САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 31 мин
Трейлър на Патешка история (2018)
4 792
Абонирай се за YouTube канала ни
Арогантната гъска Пек, поради нараняване не може да лети, а останалите от негово ято буквално го зарязват. Тук няколко малки пиленца искат помощта му за да оцелеят. Въпреки че не иска да се грижи за тях, за първи път в живота си, взема правилния избор.

Duck Duck Goose (2018)

Гъската Пек живее безгрижно, за разлика от всички останали от останали от своя вид: той не е семеен, не иска да има деца, както и не се вписва във формацията, в която трябва да летят гъските, пътувайки към топлите страни. Той наподобява досаден шоумен, който непрекъснато измъчва останалите гъски със своите изкривени трикове по време на тренировъчните полети. Идва деня, в който останалите гъски искат да си отмъстят, като просто потеглят на юг без Пек, оставяйки ги го сам да прекара зимата. В момента той не може да лети поради нараняване и следователно не може да ги настигне.

Но един ден съдбата го изненадва – открива две малки патенца, които нямат семейство. Случайно той се превръща в спасител на няколко малки непослушни патета, които го следват на всеки ход. Пън няма голямо желание да играе защитник за двете пиленца и им обявява своите егоистични причинни, да предприеме сам своето пътуване на юг. Но малко по малко, патенцата намират своето място в сърцето му и той решава да им помогне.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички