Dream Horse

Кон мечта / Dream Horse (2020)

5.7150 votes
Актьори
Toni Collette, Siân Phillips, Damian Lewis
Режисьор
Euros Lyn
Сценарист
Neil McKay
Снимки
Berkshire, England, UK
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Кон мечта / Dream Horse (2020)
719
Абонирай се за YouTube канала ни
Джан решава да отглежда състезателен кон в уелското си село. С малко пари и никакъв опит, тя убеждава съседите си да и помогнат с финансирането. Мечтата на всички започва да се сбъдва, защото той се издига в класациите и достига национално ниво.

Джан работи в супермаркета, в бар и като персонал за почистване, поради което има доста монотонно ежедневие. Тя иска да внесе повече вълнение в живота си, да има нещо, което да очаква с нетърпение. Това я довежда до необичайната идея да отглежда порода състезателен кон. В нейния град тези животни са собственост на един богат инвеститор, който е изградил общност заедно с всички други по-бедни, като всеки е длъжен на внася някаква сума, за финансирането на животното. Джан се включва в отглеждането на новородено жребче, което наричат Dream Alliance или накратко “Мечта”, защото от него се очаква, да направи възможна мечтата на техните общи усилия.

Въпреки че никой от групата няма особено голям опит в отглеждането и тренирането, когато конят пораства, той влиза в света на конната езда, където става силен конкурент, дори и за елитните коне, които са финансирани с милиони. Той се издига в класациите и достига момента, в който може да се състезава в националното първенство. Тяхната “мечта” влиза в живота и сърцата на всички членове на съюза, но най-много в този на Джан.

Основава се на реални събития и е базиран на филма Dark Horse (2015), който разказа изключителната история на коня.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички