Имението Даунтън (2019)

Актьори
Michelle Dockery, Maggie Smith, Tuppence Middleton
Режисьор
Michael Engler
Сценарист
Julian Fellowes
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
Англия
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Имението Даунтън (2019)
64
Продължение на хитовия сериал, действията на което се развиват точно след кая на сериала - кралското посещение.

След успеха на малкия екран, награден с 16 награди Еми, сега продукцията идва и в самостоятелен филм с кино премиера.  Продължава същата история, която следва невероятния край, на който бяхме свидетели през 2015 година.

Анна и г-н Бейтс сега имат дете, което е вече на 18 месеца. Тя обича да бъде с Лейди Мери в Даунтъни и помага да се запази наследството на семейство Кроули. Въпреки това, имението трябва да се подготви за посещението на Джордж V и кралица Мери през 1927 година. Самото посещение е идеалният претекст да се съберат героите и на практика, целият актьорски състав ще присъства във филма.

Сега Даунтън е затегнал коланите малко по-силно, защото има по-малко персонал от всякога. Бившият главен готвач се завръща след пенсионирането си, поради важното събитие.

Бурният любовен живот на лейди Мери най-накрая ще си почине с втория си съпруг Хенри Талбот. Тя иска да изгради самостоятелен живот извън имението.

Кино адаптация, базирана на британската ITV продукция “Имението Даунтън”, която е излъчвана между 2010 и 2015 г., с общо 6 сезона и се превърна в световно известен сериал.

През юни 2017 г. официално беше обявено, че филмът е в процес на подготовка и производството му е насочено за 2018 г., като в него трябва да се съберат всичките 20 ключови герои пред голямата камера.