Време за възмездие / Destroyer (2018)

6.222 420 votes
Актьори
Nicole Kidman, Tatiana Maslany, Toby Kebbell
Режисьор
Karyn Kusama
Сценарист
Matt Manfredi, Phil Hay
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 01 мин
Бюджет
9,000,000
Трейлър на Време за възмездие / Destroyer (2018)
474
Абонирай се за YouTube канала ни
Ерин Бел (Никол Кидман) е американски полицейски детектив, който се съгласи да участва в рискова операция, в която трябваше да проникне сред крадците за информация. Стратегията се провали, създавайки трагедия, която бележи живота ѝ завинаги. Години по-късно тя преоткрива улики на някогашната банда и отново преследва лицата, отговорни за нейната лична драма.

Ерин Бел отдавна проникна в банда, подобна на култ, която имаше трагични последици в калифорнийската пустиня. Изминаха 17 години, от както за пръв път се срещна със Силас, по време на ФБР разследване, което завърши с пълен провал. Днес тя работи като полицейски служител в  Лос Анджелис и е само сянка на себе си. Никой освен Силас, не е причината, поради която толкова уверената Ерин се превърна в разбита жена, която оттогава насам живее като зомби. Нейната работа в момента, е да се обажда за мястото на престъпленията, а в Лос Анджелис няма ден, в който да няма такива. Тя не може да преживее миналото и дълбоко в себе си е убедена, че някой ден ще трябва да се изправи пред него. Сега тя отново е по следите на едно от поредните престъпления, което ясно показва, че  Силас, който беше смятан за изчезнал, се е завърнал. След като лидера на култ бандата се завърнал, това е нейния шанс да  поправи грешката в миналото и най-накрая да го спре.

Тя трябва да възобнови някогашните си отношения, да преосмисли историята си и демоните си, които толкова дълго я потискат. Но може ли най-накрая да намери мир? Дали ще ги унищожи завинаги или самата ще се превърне в унищожител?

С участието на

  • Nicole Kidman
    Nicole Kidman
    Никол Кидман