Дедпул и Върколака

Аз проклетникът 4 (2024)

Despicable Me 4
867 гласа
Актьори
Steve Carell, Joey King, Kristen Wiig
Режисьори
Chris Renaud, Patrick Delage
Сценарист
Mike White
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Аз проклетникът 4 (2024)
1 757
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Аз проклетникът 4 (2024)
В Аз проклетникът 4 Гру и Луси са изправни пред най-гениалните злодеи. Освен че са принудени да бяга, те трябва да спасят и света.

Дните на Гру като суперзлодей са преброени. На училищна среща той се сблъсква с Максим Льо Мал и неговата приятелка Валентина, които разклащат трона на Гру по начин, по който не му дават друг избор, освен да влезе в програмата за защита на свидетелите в Антизлодейска лига и да се прикрие в скучните предградия. Но последната дума все още не е казана, защото Гру и съпругата му Луси не са за подценяване. След като Максим отвлича бебето на Гру, доскорошния злодей е решен да покаже способностите си.

Проследява приключенията на суперзлодея Гру, който винаги е придружен от верните си другари в занаята –  очарователните миньони, чиято обща история започва от със стремежа му да стане най-големият злодей в историята до това да се промени в нещо по-добро, като осиновител на три очарователни момиченца. Все още не са известни подробности за сюжета. Предната трета част беше посветена на историята на Гру и за това как се е превърнал в този емблематичен злодей. Така че не се знае в каква посока ще се развива сюжета на предстоящия филм. Предполага се, че историята ще се върти около семейството на Гру и Луси, които заедно с децата си се борят в Анти Злодейската Лига (AVL).

С участието на

 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл
 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел
 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг