Наследниците 3 (2019)

6.74 430 votes
Актьори
Luke Roessler, Cameron Boyce, Dove Cameron
Режисьор
Kenny Ortega
Сценарист
Sara Parriott, Josann McGibbon
Снимки
Vancouver, Canada, British Columbia
Жанр
Приключенски
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Наследниците 3 (2019)
36 562
Абонирай се за YouTube канала ни
Второто продължение на приключенския мюзикъла на Дисни. В него се разказва за няколко деца, които живеят в магическото кралство Аурадон. За разлика от техните родители, които са злодеи, те не искат да следват този път, а да бъдат супергерои.

Децата на злодеите Мал, Иви, Джей и Карлос отново се завръщат на малкия екран в приключението, в което ще се срещнат с бащата на Мал, който ще бъде новият злодей. Освен това, дъщерята на Урсула, Ума, която даде много от себе си за да предизвика войната в предната част, сега ще се присъедини към групата герои.

Други класически злодеи от Дисни, като Хадес от Херкулес и д-р Файлиер от Принцесата и жабата също ще се присъединят.

Подобно на първия филм, втората част завърши с герой, който каза на публиката: “Нали не си мислите, че това е краят на историята?“. Разбира се определено не беше краят, тъй като Disney Channel официално потвърди, че Наследниците 3, вече се снима, отбелязвайки още едно представяне за тийнейджърите и класическите злодеи на Дисни, като Злодеида от Господарка на злото, Джафар и Круела де Вил.

Първото продължение се оказа с огромен успех и бе гледано от почти 9 милиона зрители в САЩ в нощта на премиерата си, като аудиторията се повиши до 21 милиона, включително със гледанията след премиерата.

Филма също бе голям хит в Англия, където събра 1.3 милиона зрители от 20 октомври  до края на ноември на 2017 година.