Лично правосъдие (2017)

6.458 530 votes
Актьори
Bruce Willis, Elisabeth Shue, Vincent D'Onofrio
Режисьор
Eli Roth
Сценарист
Brian Garfield, Joe Carnahan
Снимки
Chicago, USA, Illinois
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Лично правосъдие (2017)
6 000
Абонирай се за YouTube канала ни
Пол Кърси е хирург в Чикаго. Той обича работата си, в която спасява животи, но приоритетите му бързи се променят, когато семейството му става жертва на насилие. Повлиян от желанието за отмъщение, той се превръща в нощния жътвар, който стои зад убийствата на много престъпници.

Пол Кърси (Брус Уилис) няма смърт, т.е. желанието да умре. Напротив, той е много доволен и мирен семеен мъж, който не обича нищо повече от съпругата му Люси (Елизабет Шуе) и неговата дъщеря Йордания (Камила Морон). Но когато двамата са въвлечени в ужасно насилие, Павел вижда червено и решава, независимо от собствения си живот, да поеме извършителите на собствена отговорност.

Римейк на класическия триумф за отмъщение от 1974 г. Death Wish. Д-р Пол Кърси, който вижда единството последиците от насилието в Чикаго. Един ден жена му и дъщеря му са жестоко атакувани в дома си. Полицията е претоварена от престъпления, а в Пол изгаряйки от желание за отмъщение, преследва нападателите за да осигури нужната справедливост. Анонимните убийства на престъпните грабват вниманието на медиите. Градът се чуди дали това е техния пазител или мрачен жътвар? Яростта и съдбата се сблъскват в интензивния екшън-трилър. Пол започва да се раздвоява: човека, който спасява животи и този, който отнема. Съпруг и баща, които се опитват да се грижат за семейството си и една сенчеста фигура, която броди в нощта; Хирурга, извличащ куршуми от телата на заподозрените и наблюдателят, наречен “Зловещият жътвар”, който детективите искат да открият.

Изграден на базата на оригиналния роман на Брайън Гарфийлд. Чрез заимстване на сложната психология на книгата и внедряването на нови вълнения и ярка, непоколебима представа от филма American Psyche (2007) и Смъртоносно желание, привличат зрителите със силното напрежение.

 

С участието на

  • Bruce Willis
    Bruce Willis
    Брус Уилис