Monster Hunter: Филмът
Death to 2020

Смърт за 2020-та (2020)

6.832 290 votes
Актьори
Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Hugh Grant
Режисьор
Alice Mathias, Al Campbell
Сценарист
Annabel Jones, Charlie Brooker
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 10 мин
Трейлър на Смърт за 2020-та (2020)
164
Абонирай се за YouTube канала ни
Сатиричен поглед към събитията на 2020-та година, разказано от няколко знаменити актьори. Комедия, която е представена в документален вид, за годината, чиято история не можеше да бъде разказана до момента, защото все още тече.

Година 2020-та е толкова необикновена, че дори най-креативните писатели не биха могли да си я представят. Тази изключителна година ни донесе събития свързани с пандемия и битка за власт наред с други ужасяващи теми. Година като тази дори създателите на Black Mirror не биха могли да я измислят. Но това не означава, че няма какво да добавят към събитията, които са видели. Netflix прави този специален филм, с исторически документален стил, който обединява различи истории от ужасната година, с реални архивни кадри, разказани от някои от най-известните актьори.

С участието на редица разпознаваеми лица, като Самюел Л. Джаксън, Хю Грант, Лиса Кудроу и други. Те ще представят комбинация от измислени сцени с теории за най-лошите събития, за които можем да си спомним. Смърт за 2020-та е специално издание, което разказва историята на отвратителната година, която е отминала и може би все още не е приключила?

Актьорски състав

  • Samuel L. Jackson
    Samuel L. Jackson
    Самюъл Джаксън
  • Laurence Fishburne
    Laurence Fishburne
    Лорънс Фишбърн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички