Дедпул и Върколака

Дедпул и Върколака (2024)

Deadpool & Wolverine
Актьори
Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Jennifer Garner
Режисьор
Shawn Levy
Сценаристи
Shawn Levy, Rhett Reese
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Комедия
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 07 мин
Трейлър на Дедпул и Върколака (2024)
1 392
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Дедпул и Върколака (2024)
Дните на Върколакът не са приключили! В Дедпул 3 двамата арогантни герои ще се обединят срещу общ враг, след като Дедпул се е върнал назад във времето.

Дедпул 3 (2024)

Уейд Уилсън отново оставя след себе си бездна от разрушения. Той трябва да поправи някои грешки от миналото, малки и големи гафове. Все още не може да се раздели с костюма си в едно поредно малко очаквано продължение, в което ще попада в ситуации, които не сме в виждали до сега. Дали човек като него може да намери щастие, приятели и може би дори малко мир? Защото на рождения си ден той е отвлечен от ТВС, което поставя началото на поредица от хаотични събития. Но дали той иска да се превърне в герой сред многото герои? Съдбоносната му среща с Върколак (Хю Джакман) е на път да промени всичко.

Изтощен, Върколакът, докато се възстановява от раните си, среща гръмогласния Дедпул, който се е върнал назад във времето. Като че ли виждайки един малко по-различен вариант на самия себе си, Уейд иска да го излекува от раните му и да се приятелят. Двамата трябва да се изправят срещу общ враг.

Третата част от поредицата за мутанта Дедпул за първи път се прави в сътрудничество с Marvel Studios и Кевин Фейдж.

Очаква се филмът да бъде с възрастното ограничение, вероятно поради нелицеприятните слова на главния герой и не само.

След дългогодишно публично “скарване”, в което звездите Райън Рейнолдс и Хю Джакман си правеха шеги и се целеха един в друг с ролите си на супергерои, третата част на поредицата Дедпул ги събра пред камерата.

Джакман многократно е заявявал, че ако Върколакът Логан е била най-трудната му роля, а след последния си филм заяви, че вече е твърде стар за нея. Въпреки това 24 години след първата си поява като мутант в Х-Мен, той се завръща в Дедпул 3.

След като през 2018 г. Disney купи 20th Century Fox, правата върху всички герои от X-Men се върнаха на Marvel. Така Дедпул и Върколакът е 34-ият филм в Marvel.

С участието на

 • Ryan Reynolds
  Ryan Reynolds
  Райън Рейнолдс
 • Hugh Jackman
  Hugh Jackman
  Хю Джакман
 • Jennifer Garner
  Jennifer Garner
  Дженифър Гарнър

Всички части

 1. Дедпул (2016)
  Дедпул (2016)
 2. Дедпул 2 (2018)
  Дедпул 2 (2018)
 3. Дедпул и Върколака (2024)
  Дедпул и Върколака (2024)