Бързи и яростни 9
Cruella

Круела (2021)

Актьори
Emma Stone, Paul Walter Hauser, Emily Beecham
Режисьор
Craig Gillespie
Сценарист
Tony McNamara, Dana Fox
Снимки
London, England, UK
Жанр
Екшън, Комедия, Криминален
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 14 мин
Трейлър на Круела (2021)
638
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Круела (2021)
Емблематичната налудничава героиня, която от дребна крадла по улиците на Лондон се превръща в просперираща дизайнерка. Успехът ѝ коства толкова много, че тя е принудена да покаже най-тъмната си и отмъстителна страна.

Лондон през 70-те години е в разгара на музикалните и модни пънк-рок течения. Хитрата мошеничка Естела (Ема Стоун) също иска да изгради репутация със своя безпогрешен и оригинален външен вид. Тя е млада и талантлива дизайнерка, която мечтае за страхотна кариера. Но израснала без пари, пътя към висшите кръгове ѝ се струва затворен за нея. Тя обикаля улиците на града с двама приятели крадци, радвайки се на пакостите, които сеят, а финансово едвам се задържат на повърхността. Докато извършва малки престъпления, винаги когато се появи възможност да бъде поне за кратно в лукса, в който копнее да се потопи, като богатите и красивите, тя безсрамно го грабва.

Естела привлича вниманието на емблематичната модна легенда баронеса Хелман (Ема Томпсън)със своя усет в модата, което разбира се е голяма крачка напред.

Освен това получава възможност да избяга от бедността, като амбициозната звезда Хелман ѝ възлага да проектира уникален тоалет. Но отношенията между двете жени водят до поредица от събития, които ги подтикват да покажат своята злонамерена тъмна страна. Това превръща амбициозната Естела в отмъстителната Круела де Вил.

Продукцията е предистория на емблематичната злодейка от филма на Дисни 101 далматинци, който излезе като анимационен филм през 1961 г. Той е имал два римейка през 1996 г. и 102 далматинци (2000). Първоначално изданието беше планирано за декември 2020 г. като 60-та и 25-годишнина на предишните филми.Името на героинята се основава на английската дума “жесток” (cruel). Ема Стоун участва и като продуцент. За ролята на баронесата са прослушвани Шарлиз Терон, Никол Кидман, Джулиан Мур и Деми Мур.

 

Актьорски състав

  • Emma Stone
    Emma Stone
    Ема Стоун
  • Emma Thompson
    Emma Thompson
    Ема Томпсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички