Откачалка

Come Away (2020)

Актьори
Angelina Jolie, Michael Caine, Gugu Mbatha-Raw
Режисьор
Brenda Chapman
Сценарист
Lewis Carroll, J.M. Barrie
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Приключенски, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 34 мин
Трейлър на Come Away (2020)
51
Абонирай се за YouTube канала ни
Предистория на разказите на Питър Пан и приключенията на Алиса в страната на чудесата. След трагичната смърт на брат си, двете деца се опитват да спасят родителите си от отчаяние, като в един момент трябва да избират между реалността и фантазията си.
Преди Алиса да пътува до Страната на чудесата, а Питър да се превърне в героя от Невърленд, двете деца са братя, които живеят с родителите си Джак и Роуз, и по-големия си брат Дейвид. Когато брат им загива при инцидент те преживяват трудни времена. Те се опитват да помогнат на родителите си, които изпадат в дълбока депресия. Децата ще се опитат да накарат родителите си, да се върнат на въображаемото мястото, на което са били като деца. Те ще трябва да решат, дали да се изправят пред реалността или да останат в магическия свят, на който въображението им може да ги подложи? Това е началото на техните пътувания към Невърленд и Страната на чудесата, под формата на филмова интерпретация на прелюдията на емблематичните им приключения.

С участието на

  • Angelina Jolie
    Angelina Jolie
    Анджелина Джоли
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички