Смърт край Нил

Цветът от космоса (2019)

6.225 670 votes
Актьори
Nicolas Cage, Madeleine Arthur, Joely Richardson
Режисьор
Richard Stanley
Сценарист
H.P. Lovecraft, Scarlett Amaris
Снимки
Nova Medical School, Lisboa, Portugal
Жанр
Sci-Fi, Ужаси
Година
2019
Премиера
Държава
Португалия, САЩ, Малайзия
Продължителност
1 ч 51 мин
262
Докато младо семейство се радва на спокойствието в отдалечена къща в гората, пада метеорит в техния двор. Той се разтваря в земята, заразявайки всички живи организми, включително и тях. Цялата им градина започва да свети в пурпурен цвят, което води до безпокойство от такъв размер, че скоро те започва да губят разсъдъка си.

Color Out of Space (2019)

Художникът Нейтън (Николас Кейдж) и съпругата му Тереза се преместват с децата си в селски район в Нова Англия, за да избягат от суматохата на 21-ви век. Тук изглежда имат всичко, което им е било нужно за да изградят своя нов живот. Но почивката, която са очаквали е краткотрайна, защото пада метеорит в тяхната градина.

Аерозолът от пурпурно-розовата светещата скала, като че ли се разтваря в земята и замърсява нея и водните ресурси на региона. След този инцидент всичко се променя: в началото това има изключително положителен ефект върху растителната популация, но в същото време извънземното присъствие вече е и в техните тела. Но това не е всичко: всеки жив организъм, който е имал контакт с извънземната материя, започва да го разпространява като вирус. Като че ли Нейтън има прогресивна промяна в характера си, а животните изглежда имат ново поведение.

Базиран на кратката история на писателя Хауърд Лъвкрафт, която е публикува през 1928 г.

С участието на

  • Nicolas Cage
    Nicolas Cage
    Никълъс Кейдж
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички