Clara

Клара (2019)

5.690 votes
Режисьор
Oleksandr Klymenko
Сценарист
Oleksandr Klymenko, Sergiy Grabar
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Украйна
Продължителност
1 ч 27 мин
Трейлър на Клара (2019)
1 926
Абонирай се за YouTube канала ни
Смелата Клара живее в магически свят, изпълнен с всякакви странни същества, като дракони, джуджета, магьосници еноти и още много други. Тя има важна мисия: да помогне на малко драконче с магически способности да избяга от лапите на злия лорд. В същото време ще си отговори на големия въпрос - коя е тя, защото не помни нищо от миналото си.

Клара живее в невероятен приказен свят обитаван от джуджета, дракони и магьосници. Тя обаче не си спомня нищо за миналото си. Удивителни приключения очакват Клара и нейните приятели, а също така бъдещето на целия свят ще попадне в нейните ръце. Тя ще трябва да се сблъска със силите на злото и да разбере, дали приятелството може да надделее над тъмните сили на зъл алхимик.

В нейния свят съществуват вълшебни дракони, които обаче се раждат през 1000 години. Тези дракони имат пъстри цветове, с които озаряват всяко стръкче трева и цялата земя. Точно сега, когато се появява малко драконче, зъл алхимик иска да го отвлече и да му попречи то да излюпи останалите драконови яйца. Това би довело до настъпване на пълен мрак, защото ще липсват цветовете, които драконите разпръскат и осветяват приказния свят. Дракончето е преследвано от най-добрите преследвачи на злодея, но случайно попада на смелата Клара и нейните приятели, към които се присъединяват други странни същества, като енот и джудже. Пъстрата група ще помогне на дракончето да се прибере у дома и ще го предпази от злия алхимик. По време на дългото пътуване и битката със злодея, Клара ще си припомни, коя е и силите които има.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички