Смъртта може да почака
Cherry

Чери (2021)

6.625 870 votes
Актьори
Tom Holland, Jack Reynor, Ciara Bravo
Режисьор
Joe Russo, Anthony Russo
Сценарист
Jessica Goldberg, Angela Russo-Otstot
Снимки
Cleveland, Ohio, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 22 мин
Трейлър на Чери (2021)
324
Абонирай се за YouTube канала ни
Филма проследява буйното пътешествие на младеж от Охайо, който среща любовта на живота си, но обстоятелствата го подтикват към поредица от лоши решения, с които рискува да я загуби.

Първокурсник се среща с привлекателна студентка на име Емили. Двамата изпитват силна и емоционална връзка. Младежът обаче е на път да загуби любовта си, защото взема отчаяно и необмислено решение: да се присъедини към армията. Като лекар в Ирак, той не е готов за реалността, която го очаква. Той се завръща у дома като военен герой, но неговото посттравматично разстройство е толкова тежко, че е принуден да прибегне до наркотици. Така става заобиколен от безброй повратни низости. Тъй като зависимостта става по-силна, тя изцежда всичките му пари, а Чери предприема банков обир, което разрушава отношенията му с Емили.

История за една непоколебима личност, която се стреми към търсене на човешки взаимоотношения, представена по смел и груб начин.

С участието на

  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички