Новите ангели на Чарли (2019)

4.16 940 votes
Актьори
Naomi Scott, Kristen Stewart, Elizabeth Banks
Режисьор
Elizabeth Banks
Сценарист
Evan Spiliotopoulos, Elizabeth Banks
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Новите ангели на Чарли (2019)
4 319
Абонирай се за YouTube канала ни
Тримата детективи, известни като ангелите на Чарли, се връщат на големия екран. Три жени, които напуснаха полицейските сили, за да работят по рискови мисии за детективската агенция, собственост на мистериозния Чарлз Таунсенд, по-известен като Чарли.

Ангелите на Чарли 3

Подобно на предишните филми и сериала, трите жени изследователи, Елена, Бослей и Събина ще се присъединят към екипа на мистериозния Чарли Таунсенд, когото никога преди не са срещали. Неговата самоличност е тайна, а заповедите му винаги се предават по високоговорителя. Въпреки че триото няма аналог, те са уникални и талантливи и всички те са поставени под общия знаменател “Чарли”.

Агенти са винаги лоялни към частните си клиенти и въпросите за сигурността. Точно и за това агенцията Townsend е станала толкова успешна с дамите супер-агенти, че компанията сега се разширява и притежава няколко групи смели агенти.

Елена (Наоми Скот) е блестящ учен и инженер, която наскоро разработи устойчивия енергиен източник “Калисто”. Изобретението е революционно и в крайна сметка, като екологично чист ресурс може да бъде основен напредък за човечеството. След като шефовете ѝ пускат изобретението на пазара, Елена осъзнава, че системата ѝ има недостатък: в неправилни ръце може да се използва като опасно оръжие.

За съжаление, компанията, за която работи, се оказва престъпна организация, а нейните началници се “Грешните ръце”, при което иска помощ от Агенцията на Чарли. Присъединявайки се към тях, заедно с колегите си, ще рискува живота си, докато млад системен инженер предава нейната секретна информация, която може да се използва за смъртоносна технология. Така че трите жени трябва да поемат тази опасна мисия, за да спасят цялото човечество.

Първия филм, който се появява с това име, е сериала през 1976-1981 г., излъчван по американската телевизия. Първия киноремейк на сериала е през 2000 г., с участието на Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу, последван от продължение през 2003 г. През 2011 г. се правиха опити да се съживи сериала, но се провалиха.

Режисьора на тази трета част, Елизабет Банкс през 2015 г. се включи в преговорите за подготовката. По това време, тя се доказа в режисьорска роля с Перфектният ритъм 2, в който актрисата балансиран микс от драматични елементи със силни женски герои. Съпругът на Елизабет, също ще участва в римейката.

Актьорски състав

 • Naomi Scott
  Naomi Scott
  Наоми Скот
 • Hailee Steinfeld
  Hailee Steinfeld
  Хейли Стайнфелд
 • Kristen Stewart
  Kristen Stewart
  Кристен Стюарт
 • Elizabeth Banks
  Elizabeth Banks
  Елизабет Банкс