Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Candyman

Кендимен (2021)

Актьори
Yahya Abdul-Mateen II, Nathan Stewart-Jarrett, Teyonah Parris
Режисьор
Nia DaCosta
Сценарист
Win Rosenfeld, Jordan Peele
Снимки
Chicago Illinois, USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
674
Продължение на филма на ужасите от 1992 г, в който легендарния убиец се появява, ако някой изрече името му 5 пъти. Убиеца е призован неволно от художник, който не вярва в легендата, а вместо това иска да я превърне е картина.

Дълго време жителите на малък район в Чикаго се страхуваха от легендарния убиец с кука, който се появява, когато се произнесе пет пъти името му пред огледалото. Десетилетия по-късно всичко това е останало в миналото и почти никой не чувал историята. Сега кварталът е напълно променен и по нищо не прилича с онзи, който е бил.  Той се е разраснал- създадени са луксозни апартаменти, населявани от хиляди жители, които не знаят за тъмното му минало.

Художникът Антъни живее тук с приятелката си Браяна. Докато кариерата му почти е спряла, той научава за истинска история на Candyman. Той се спуска все по-дълбоко в тъмните детайли зад призрачната история, надявайки се да вдъхне нов живот на своите картини. Изведнъж когато няколко души са убити брутално, по всичко личи, че призрачния човек с куката отново се е завърнал. Изглежда че някогашните мрачни истории предстоят да се повторят.

Продължение на едноименния филм на ужасите от 1992 г., сценария на който е написан от Clive Barker. Друг негов известен филм е Хелрейзър от 1987 г. В съвременната продукция ще има някои значителни промени, но Barker отново участва в изграждането на сценария.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички