Жертвите на Ейлс (2019)

Актьори
Margot Robbie, Nicole Kidman, Charlize Theron
Режисьор
Jay Roach
Сценарист
Charles Randolph
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Жертвите на Ейлс (2019)
194
Абонирай се за YouTube канала ни
Въз основа на истинския скандал, Bombshell поглежда вътре в най-мощната и противоречива медийна империя за всички времена: Fox News и експлозивната история на жените, които свалиха скандалния мъж, който я създаде.

Bombshell (2019)

Шарлиз Терон изобразява Мейгън Кели, бивша адвокатка, която беше водеща на Fox News в продължение на повече от десетилетие, издигайки се от юридически сътрудник до домакин на популярното ТВ предаване The Kelly File.

Роджър Ейлес управлява Fox News и с мощния си канал е помогнал много за кариерата на Кели и други ТВ водещи като Гретхен Карлсън. Той също така беше видна фигура в кръгове на управлението, като помагаше за избирането на президентите Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джордж Буш. Той е човек, който е наясно със силата, която има. В позицията си на директор на американската телевизионна мрежа Fox News е убеден, че е недосегаем. Благодарение на тази превъзходна позиция, лидерът няма никакви трудности да основе своя бизнес политика, както всички мъже, заемащи висши длъжности.

Съобщава се, че Fox News се е опитал да притисне Кели в подкрепа на Ейлс, но тя отказала. След това, тя се обединява с група жени, които искат да прекратят веднъж завинаги дискриминацията на работното си място.

Ейлес беше принуден да подаде оставка през 2016 г., след множество обвинения за непристойно поведение, след които тези на Карлсън и Кели са най-известните и допринесли за свалянето му от мрежата на Fox News.

Актьорски състав

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Charlize Theron
  Charlize Theron
  Чарлийз Терон
 • Nicole Kidman
  Nicole Kidman
  Никол Кидман
 • Alice Eve
  Alice Eve
  Алис Ийв
 • Kate McKinnon
  Kate McKinnon
  Кейт МакКинън