Смъртта може да почака
Black Widow

Черната вдовица (2021)

6.8216 920 votes
Актьори
Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh
Режисьор
Cate Shortland
Сценарист
Jac Schaeffer, Eric Pearson
Снимки
Norway
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 14 мин
Трейлър на Черната вдовица (2021)
19 770
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Черната вдовица (2021)
Трейлър на Черната вдовица (2021)
Ще видим талантливият шпионин на Отмъстителите в един самостоятелен филм. Наташа трябва да се върне към онова място, от което всичко започна, да се обедини със стари приятели в една мисия, която през всичките тези години отлагаше.

Преди Наташа Романов да стане част от Отмъстителите като Черна вдовица, КГБ я обучава да бъде шпионин и наемен убиец. Междувременно тя обаче е поела по свой път и е напуснала съветския тренировъчен лагер, така че е оставила червената стая далече зад себе си.

Сега е принудена да се захване с един тъмен момент от своето минало. Някои недовършени дела я подтикват да се върне назад към корените си, където ще срещне и други хора, с които ще встъпи в нова мисия. Началото на всичко това е една конспирация, която като че ли има нещо общо с нея. Предстои ѝ да се срещна с други черни вдовици, като например младата Елена Белова, която някога харесваше толкова много, че беше като сестра за нея. Тя ще се срещне с опитната  Мелинда и Алексей, който е руския вариант на Капитан Америка, Red Guardian, най-добрите времена, на който отдавна са отминали. Подложена е на изпитание от мощния враг Таскмастър, който изглежда непобедим. Той може да имитира бойните умения на своя противник. Наташа няма друг избор, освен да се изправи пред миналото си и да работи с други агенти, с които е разрушила взаимоотношенията си, много преди да се присъедини към Отмъстителите.

Самостоятелен филм с един от членовете на Отмъстилите. Скарлет Йохансон най-накрая получава собствения си филм от комиксите на Marvel, Black Widow. Тя поема ролята на Наташа Романов, известна като Черната вдовица, боец, който е усвоил различни бойни изкуства. Тя е шпионин, който е обучен в Русия, но по-късно преминава към американския враг и сега е главен агент за тайната организация S.H.I.E.L.D., в която изпълнява опасни мисии. Събитията ще се развиват след тези на Капитан Америка 3 (2016).

В четвъртата фаза на Марвел, сега няма да може да разчита на останалите супергерои от предните филми.

Актьорски състав

 • Scarlett Johansson
  Scarlett Johansson
  Скарлет Йохансон
 • Florence Pugh
  Florence Pugh
  Флоренс Пу
 • Olga Kurylenko
  Olga Kurylenko
  Олга Куриленко
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички