Черно и синьо (2019)

6.310 990 votes
Актьори
Naomie Harris, Frank Grillo, Tyrese Gibson
Режисьор
Deon Taylor
Сценарист
Peter A. Dowling
Снимки
Algiers, New Orleans, Lousiana, USA
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Черно и синьо (2019)
882
Абонирай се за YouTube канала ни
По време на своята служба като полицай, Алисия неволно става свидетел на убийство от нейни корумпирани колеги. Сега трябва едновременно да бяга от полицията и от престъпниците, които по всякакъв начин се опитват да я елиминират.

Алисия се присъединява към полицейския отдела на Ню Орлиънс и още от самото начало на кариерата си е изправена пред предизвикателствата на работата. За нея няма да бъде лесно да стане офицер поради женския си пол и черния цвят на кожата си. Никъде не може да получи уважение. Тя все още не подозира, че хората в нейната униформа често се движат в подземния свят и това ще трябва да научи по трудния начин: случайно тя става свидетел на убийство, участието на нейните колеги корумпирани колеги от полицията и техен партньор наркодилър. Целия инцидент е записан от нейната екшън камерата.

Когато извършителите осъзнават за доказателството и нежеланието ѝ да наруши закона, тя застава в списъка със следващите убийства. Бягството е невъзможно, защото е преследвана и през нощта, за да се предотврати по какъвто и да е начин,  доказателствата за тяхното престъпление да достигнат до обществеността. Колеги ѝ ще направят всичко за да изключат “новобранеца” от екипа. Друг усложняващ фактор е, че двете мръсни ченгета замаскират убийството, така че да изглежда, като част от плана на престъпна банда, която вече е мъртва – така никой няма да се интересува от инцидента.

Тъй като не може да очаква помощ от началниците си, тя намира непознатият Джаксън, който е единствения ѝ шанс. Заедно с него се опитва да извади истината на бял свят и да застави враговете си (полицаи и наркодилъри) един срещу друг.