Black Adam

Black Adam (2021)

Актьори
Noah Centineo, Dwayne Johnson
Режисьор
Jaume Collet-Serra
Сценарист
Otto Binder, C.C. Beck
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън
Година
2021
Премиера в България
2021
Държава
САЩ
Трейлър на Black Adam (2021)
450
Абонирай се за YouTube канала ни
Дуейн Джонсън влиза в ролята на Black Adam - супергерой с хилядолетна история, който е до такава степен обсебен от идеята за служи на благото на човечеството, че се намира на границата на доброто и злото.
Въз основа на по-новите комикси на Джеф Джонс, филмът разказва за противникът на Шазам, известен като антигероя Black Adam. Истинското му име е Teth-Adam, а историята му започва преди хиляди години в Египед, когато магьосникът Шазам го избира, да бъде спасител на египетската цивилизация. Предоставя му специални сили, с които да освободи родината си от тираните и диктатурата. Той се превръща в герой, но силата му покварява идеалите и желанията. С названието Черния Адам, той е заточен от Шазам, но се завръща в съвременния свят. Многократно е бил враг на хората, той смята, че трябва да ръководи човечеството и всяко действие, което приеме, че е необходимо за благото му.

С участието на

  • Dwayne Johnson
    Dwayne Johnson
    Дуейн Джонсън (Скалата)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички