Повелителят на дракони
Bigfoot Family

Семейството на Голямата стъпка (2020)

5.81 830 votes
Актьори
Jules Medcraft, Alexis Victor, Kylian Trouillard
Режисьор
Ben Stassen, Jeremy Degruson
Сценарист
Cal Brunker, Ben Stassen
Жанр
Анимация
Година
2020
Премиера в България
Държава
Белгия, Франция
Продължителност
1 ч 29 мин
Трейлър на Семейството на Голямата стъпка (2020)
160
Абонирай се за YouTube канала ни
Адам заедно с известния си баща и своите животински приятели трябва да спасят резерват от плановете на алчен петролен магнат.

Това е продължението на филма Синът на Голямата стъпка, в което Адам разбра за тайната около баща си. Няколко месеца след като баща му се е  превърнал в знаменитост, семейството се опитва да се адаптира към тази нова реалност, в която те не само че са приети от обществото, но и са се превърнали в медийна сензация. Адам се опитва да открие силите си и да ги използва за нещо добро, а освен това най-накрая се е сближил с Ема, момичето в което е влюбен.

Баща му е решен да ползва славата си за добри каузи и научава за резерват в Аляска, който е заплашен от нефтодобивна компания. Загрижен за околната среда на резервата, той потегля моментално. Но само след няколко дни, изчезва без следа, подтиквайки Адам, заедно с майка си и своите животинки приятели да потеглят на спасителна мисия. Те откриват, че зад аферата стои влиятелен петролен магнат.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички