Смърт край Нил

Ченгето от Белвил (2018)

4.81 540 votes
Актьори
Omar Sy, Biyouna, Luis Guzmán
Режисьор
Rachid Bouchareb
Сценарист
Rachid Bouchareb
Снимки
France, Paris
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
Франция
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Ченгето от Белвил (2018)
4 232
Абонирай се за YouTube канала ни
Приятел от детството на ченгето Baaba е убит в Маями, след като идва да предупреди за нахлуването на нарко банди. Baaba веднага се заема със случая, като се сприятелява с местния офицер, за да свали престъпниците.

Себастиан Бушард е известен полицай, който всички наричат Baaba. В продължение на години работи в един и същ парижки квартал, за който отговаря майка му. За това той никога не е напускал района си. Един ден негов приятел от Маями идва да предупреди Baaba за сделка с наркотици, която се очаква да се случи в неговия район. Но преди да разбере нещо повече за това, приятеля му е убит.

Той да пътува до Флорида, където ще заема позицията на офицер за връзка с френското консулство в Маями, за да намери убиеца си и отмъсти за приятеля си. В Маями се присъединява към американския полицай Рикардо, местно ченге, което въобще не изглежда на полицай. От своя страна Рикардо не харесва Бааба и начина по който си върши работата, защото влиза в противоречие с всички правила.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички