Лоши момчета 4: Всичко или нищо

Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)

Bad Boys: Ride or Die
Актьори
Will Smith, Vanessa Hudgens, Martin Lawrence
Режисьори
Adil El Arbi, Bilall Fallah
Сценаристи
Chris Bremner, George Gallo
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Лоши момчета 4: Всичко или нищо (2024)
1 000
Абонирай се за YouTube канала ни
Уникалния полицейски екип отново ще се изправи пред опасностите по улиците, със своя специфичен начин на действие.

Двамата детективи Майк (Уил Смит) и Маркъс (Мартин Лорънс) все още са по улиците на Маями и не спират да разкриват корупцията в собствените си редици. Дуото е по следите на корупционен скандал, който ги отвежда право в сърцето на полицията в Маями. След като техните покойник началник е обвинен, че е замесен с наркокартели, това не им дава мир. Те потеглят по следа, която той е оставил на двете ченгета. Разследването ги въвлича в интрига и неочаквано се превръщат в бегълци. За да разрешат заплетения случай, ще трябва да работят извън закона по свои собствени правила, не че иначе спазват на 100% протокола.

Филмът за емблематичните ченгета започна през 1995 г., основите на който полага режисьорът Майкъл Бей. Първото продължение излиза през 2003 г. Повече от десетилетие по-късно Sony продължи с дългоочакваното продължение през 2017 г.

Зад четвъртата част застава творчески екип на предния филм, състоящ се от същите сценаристи и режисьори. За разлика от предните филми, които излизаха след 7-8 години разлика, това е най-бързо създаденото продължение.

Новият злодей е вече разкрит и това ще бъде Ерик Дейн (Анатомията на Грей), въпреки че няма информация за неговия герой. Предполага се, че ключова роля ще заемем Армандо, за когото в края на третата част стана ясно, че е син на Майк и е попаднал в затвора заради престъпленията си.

През 1995 г. режисьорът Майкъл Бей полага основите на филмовата поредица.

С участието на

  • Will Smith
    Will Smith
    Уил Смит