Monster Hunter: Филмът
Asphalt Burning

Газ до дупка 3 (2020)

5.11 650 votes
Актьори
Ruby O. Fee, Shelby Young, Alexandra Maria Lara
Режисьор
Hallvard Bræin
Сценарист
Kjetil Indregard, Christopher Grøndahl
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Норвегия
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Газ до дупка 3 (2020)
133
Абонирай се за YouTube канала ни
Рой се включва в състезанието "Горящ асфалт" в навечерието на сватбата си с бившата си приятелка, подстрекателката Робин. Само ако спечели, ще може да получи ръката на любимата си Силвия.

Рой е изправен пред най-важното автомобилно състезание в живота си, защото от него зависи бъдещето му. Само ако измине първи разстоянието от планинския път Trollstigen, Норвегия през Швеция, Дания до Германия, той може да спечели отново сърцето на годеницата си Силвия. Тя е раздразнена от факта, че Рой си позволи кратка връзка малко преди сватбата им. На сватбата им присъства бившата му приятелка Робин, която усещайки шанса си, се намесва с думите това не е мъж за теб. Тя също ще участва в състезанието и ако успее да победи, Рой ще падне от сърцето на Силвия. Невероятно състезание с тунинговани коли, към които се наместват не само и други опоненти, но и полицията.

Това е третата част след Børning (2014) и Børning 2 (2016).

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички