Тенет

Пазителите на Арктика (2019)

4.71 230 votes
Актьори
Jeremy Renner, James Franco, Heidi Klum
Режисьор
Aaron Woodley
Сценарист
Cal Brunker, Bob Barlen
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Пазителите на Арктика (2019)
3 032
Абонирай се за YouTube канала ни
Суифти е полярна лисица, която работи като куриер в Антарктида. Той доставя мистериозен колет на злодей, които има планове да разтопи полярните слоеве и да потопи света във вода. Спасението на целия свят е в лапите на Суифти.
Суифти е полярна лисица, която работи в твърде скучното управлението на Арктическата поща, но вместо това тайно мечтае да бъде уважаван куриер на доставки и заедно с хрътките да тегли шейни. Тази професия е предназначена единствено за най-силните полярни лисици и кучета, защото те теглят огромни шейни през дълги участъци от вечен лед. Кучетата се считат за големите звездите в куриерските услуги. За да се докаже като достоен, той безцеремонно грабва една от шейните за да достави мистериозен пакет от собствените си лапи, доказвайки, че е способен на това въпреки малки си ръст. По време на служебната си обиколка достига странно място, където се среща с напълно безумния морж гений Уолрус и научава за плановете му да разтопи полярните ледове, за да потъне целия свят под вода и по този начин да царува. Суифти бързо призовава своите приятели – полярна мечка, лос и лисица за да осуетят ужасните планов моржа.

Актьорски състав

  • Jeremy Renner
    Jeremy Renner
    Джеръми Ренър
  • James Franco
    James Franco
    Джеймс Франко
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички