Кунг-фу панда 4

Ант-Мен и Осата: Квантомания (2023)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania
6.1222 хил. гласа
Актьори
Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly
Режисьор
Peyton Reed
Сценаристи
Jeff Loveness, Stan Lee
Снимки
Cappadoccia, Turkey
Жанр
Екшън, Комедия, Приключенски
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Австралия, Канада
Продължителност
2 ч 04 мин
Трейлър на Ант-Мен и Осата: Квантомания (2023)
5 273
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Ант-Мен и Осата: Квантомания (2023)
В Ант-Мен 3 Скот, Хоуп, известна като Осата и нейните родители ще навлязат в мистичното квантово царство, където ще се сблъскат със странни същества, скрита цивилизация и могъщия Канг.

Ант-Мен 3 (2023)

Скот Ланг (Пол Ръд) се наслаждава на живота си като Отмъстител, след като няма толкова много проблеми, известен е и всички му благодарят за работата. Той няма нищо, което да не му харесва, освен болката, че е загубил толкова много време с дъщеря си заради Танос. Каси започва да разработва устройство за комуникация с квантовото царство, което още от самото начало не изглежда добра идея. Неуспешния експеримент завършва с катастрофа, при която не само тя, но и Скот “Ант-Мен”, другарката му по оръжие Хоуп “Осата” и нейните родители Ханк и Джанет се оказват в мистичното царство. Те трябва да намерят изход, но преди да си проправят път през мистериозния свят на Квантовото царство, те се сблъскват със странни същества и скрита цивилизация, което ги примамва на откривателско пътешествие Те научават, че този свят предлага много повече възможности, отколкото са си представяли, а дори Джанет все още има тайни от десетилетията, прекарани тук. В квантовата сфера е затворен и мистериозният Канг, който има способността да пътува през времето и мултивселената и се нуждае от помощта на Скот за важна мисия. Той се сближава със Скот с примамливо предложение, че може да му даде време. Но може ли да се вярва на могъщия Канг?

31-ият филм от филмовата вселена на Marvel, който принадлежи към Фаза 4 на MCU. Още при създаването му на президента на Марвел Кевин Фейдж нарече Ант-Мен 3 пряката линия, която ще изведе MCU от фаза 4 към фаза 5 и към Отмъстителите 5: The Kang Dynasty. Силното въздействието на сюжета се дължи от злодея Канг Завоевателя, който се появи в сериала Локи. В тази част се разкрива връзката между Скот и дъщеря му Каси

 

С участието на

 • Michelle Pfeiffer
  Michelle Pfeiffer
  Мишел Пфайфър

Всички части

 1. Ант-Мен (2015)
  Ант-Мен (2015)
 2. Ант-мен и осата (2018)
  Ант-мен и осата (2018)
 3. Ант-Мен и Осата: Квантомания (2023)
  Ант-Мен и Осата: Квантомания (2023)