Анабел 3 (2019)

5.952 790 votes
Актьори
Vera Farmiga, Mckenna Grace, Patrick Wilson
Режисьор
Gary Dauberman
Сценарист
Gary Dauberman, James Wan
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Ужаси
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Анабел 3 (2019)
15 166
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Анабел 3 (2019)
Когато всички си мислеха, че са победили злата кукла, малката Джуди трябва да остане сама за една вечер. Но щом родителите излязат от къщата, свръхестествената сила, която е обладала куклата, се освобождава.

Зловещата кукла се завръща. По този повод, паранормалните явления, които са вселени в нея, ще повлияят пряко на брака на Лорейн и Ед, както и дъщеря им Джуди.

Демонолозите са наясно със зловещата сила на обсебената кукла и са решени да сложат край на нейните дела. Понеже те са добре запознати с тъмните сили, най-добрия начин е да затворят куклата във витрина от специално стъкло. Те правят всичко това и я поставя в  стая наречена “Окултния музей на Уорън”, като вярва, че са овладели опасността.  Най-накрая тя е победена и стои редом с всички магически предмети, събирани някога през годините, докато са се борели със злото.

Но вместо това да бъде края на злите планове на куклата и семейството да има спокоен живот, всъщност те са направили ужасна грешка, като забравят, че силата на Анабел е толкова голяма, че въпреки стъклото сега разполага със силите на всички зловещи предмети в стаят. Събудилите се духове не хвърлят гнева си върху семейството, а искат единствено 10-годишната им дъщеря Джуди, която е в къщата с още 2 момичета. Това, което следва, е нощ на ужаси.  Дали са победили куклата или са я направели по-силна от всякога?

С участието на

 • Vera Farmiga
  Vera Farmiga
  Вера Фармига

Всички части

 1. Анабел 2: Сътворение (2017)
  Анабел 2: Сътворение (2017)
 2. Анабел 3 (2019)
  Анабел 3 (2019)