Анна (2019)

6.653 950 votes
Актьори
Sasha Luss, Luke Evans, Helen Mirren
Режисьор
Luc Besson
Сценарист
Luc Besson
Снимки
France, Saint Denis
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
Франция
Продължителност
1 ч 59 мин
Трейлър на Анна (2019)
2 283
Абонирай се за YouTube канала ни
Под невероятната красота на Анна Полятова се крие една тайна, която ще я принуди да използва всичките си сили и умения в престъпността. Така младата жена ще се превърне в един от убийците в служба на най-страшното правителство в света.

Анна е красива жена, която привлича погледа на почти всеки мъж. Още от самото си начало като модел в Москва, тя е достигнала най-високите кръгове на елита. След като е била открита от парижките модни агенции през 1990 г., те премества центъра на живота си във френската столица, където се възползва от блясъка на модната сцена и живее във висшето общество. Но работата като модел е просто камуфлаж. Зад красивата ѝ външност се крие брутална тайна – тя има неподозирани сила и умения, които използва за да убива. Още през 1987 г. е наета да работи като елитен убиец за КГБ.

Със студена изчислителна мисъл и военна подготовка, които не оставят място за грешки, тя се е превърнала в един от най-страшните убийци в света. Идва и момента, в който ЦРУ е насочено срещу Анна. Тя винаги е удовлетворявала желанията на своето правителството, но все повече се заплита в мрежа от лъжи и интриги, докато не извършва убийство на безмилостен търговец на оръжие и най-накрая се приземява от другата страна на закона. Сега агентът на ЦРУ Лени Милър започва да я следи и я принуждава да поеме роля на двоен агент и да работи за американското разузнаване и да действа срещу ръководителя на КГБ. Но Анна не иска повече да бъде агент…