Код Ангелът (2019)

6.470 030 votes
Актьори
Gerard Butler, Piper Perabo, Morgan Freeman
Режисьор
Ric Roman Waugh
Сценарист
Matt Cook, Robert Mark Kamen
Снимки
Berkshire, England, UK
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 01 мин
Трейлър на Код Ангелът (2019)
11 320
Абонирай се за YouTube канала ни
Майк прекара цялата си кариера в защита на президента. Но сега, когато е натопен в заговор, той трябва да бяга от своите собствени агенти, да защитава президента, докато установи истинските виновници.

Работата на агентът на тайните служби Майк Банинг е да защитава президента на САЩ Алън Тръмбъл. Той винаги е бил посветен на работата си и многократно се е жертвал за кариерата.  Преди години е успял да спаси Белия дом, а след това цял Лондон, в следствие на което е получил псевдонима “пазителя на президента”.  Ако някой иска да убие Алън, първо трябва да премине през него.

Един ден животът му напълно се променя, когато безпилотни летателни апарати, извършват опит за убийство на президента. По време на атаката, той за първи път поставя под въпрос избора между живота и кариерата. Освен че е натопен, неговите врагове са решили да превърнат половината от Вашингтон в руини.  Важна роля в техния план играят военновъздушните сили, към които принадлежи самият той. Убедени във вината на действията на верния си човек, ФБР го обвинява в тероризъм и опит да убие президента. Изведнъж той е принуден да избяга от бившите си колеги и своята агенция, като в същото време да се опита да разбере реалните поддръжниците на заплахата. Изглежда че някой го е превърнал в изкупителна жертва, за да прикрие целите си.

С участието на

  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман