Двете страни на чудесата

Altered Carbon Сезон 2 (2020)

8138 740 votes
Актьори
Chris Conner, Joel Kinnaman, Renée Elise Goldsberry
Сценарист
Laeta Kalogridis
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма, Екшън
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Altered Carbon Сезон 2 (2020)
959
Абонирай се за YouTube канала ни
Преместваме се 300 години напред, в едно тъмно бъдеще, в което хората са успели да прехвърлят съзнанието си от тяло в друго, преборвайки смъртта. Такеши разследва едно мистериозно убийство на човек, който се събужда в ново тяло, без спомени кой го е убил.

Видоизменен въглерод (2020)

Намираме се 300 години в бъдещето, където обществото е коренно променено от нова технология. Хората могат да дигитализират съзнанието си и да го прехвърлят в синтетични тела. Докато телата могат да се заменят, смъртта вече не съществува.

Такеши е последният оцелял от група междузвездни войници, който търси отдавна изгубената си любов Кълкрист. За да продължи живота си, съзнанието му е прехвърлено в ново тяло. В продължение на десетилетия търсене, той пътува в различни галактики до момента, в който трябва да се върне в родната си планета, където е нает от Лорънс да разследва убийство. Самия Лорънс е бил убит и се е събудил в ново тяло без спомени от случилото си. Той иска Такеши да открие предполагаемия убиец, под предлог ще му бъде помогнато в търсенето на любимата му жена. Следите, които открива по време на разследването, се оказват по-озадачаващи от предполагаемото. Първоначално по всичко сочи, че неговият клиент Лорънс се е самоубил, което е невъзможно и второ, че Кълкрист има нещо общо. Намирайки се в ситуация, в което не знае кой е врагът, той трябва да намери нови съюзници и разбере истината за самоличността на неговата любов.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички