Мулан

След сблъсъка (2020)

5.63 380 votes
Актьори
Josephine Langford, Louise Lombard, Hero Fiennes Tiffin
Режисьор
Roger Kumble
Сценарист
Anna Todd, Mario Celaya
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на След сблъсъка (2020)
87 899
Абонирай се за YouTube канала ни
В продължението на "След (2019)" Теса и Хардин продължават сложната си връзка. Теса е възмутена от поведението на Хардин, но все още се чувства силно привлечена от него.

След 2 (2020)

Теса току-що е открила предателството на Хардин Скот и неговото минало, при което излиза извън контрол. Мечтата за нейната идилична любовна история е вече изчезнала. Как може да е била толкова глупава, за да не открие измамата? Защо е била толкова сляпа, да не разбере, че това е игра?

Дълго време отричаше истината за него, а сега когато знае всичко това, се чувства предадена и унижена. След всичко случило се, Теса просто иска да се върне към стария си живот. Междувременно тя получава стаж в мечтаната издателска компания – първата стъпка изглежда успешна. На новата работа привлича вниманието на колегата си Тревър, който изглежда е олицетворение на това, което прави за нея един мъж идеален: умен, хумористичен, мил и отговорен.

Но спомените за страстните целувки, нежното докосване и преданата любов на Хардин, все още присъстват. Но защо след всички тежки разочарования желанието ѝ към мъжа с красивите зелени очи все още не спира? Докато младата жена си задава всички тези въпроси и се опитва да преодолее тежкия удар, Хардин едва сега осъзнава, че всъщност има чувства към нея и не иска да я загуби. Той ще трябва да се бори усилено, за да си върне отново Теса, а тайните на миналото му ще бъдат пречка в постигането на всичко това. Хардин ще трябва да избере между това, дали да промени своето поведение или да се довери на Теса и да ѝ разкаже цялата истина, и всичко което до сега е крил. Но за да направи това, първо трябва да заобиколи въпросите, които младата жена не може да избегне да не зададе.

Ще могат ли да си простят всичко и да забравят? До каква степен любовта може да търпи?

Базиран на романите на Анна Тод, в които Хардин е измислен герой по образ на Хари Стайлс от музикалната групата One Direction.

Колкото и да е смешно, основният актьорски състав на филма се състои от роднини на добре известни актьори: Hero Fiennes Tiffin (Хардин) е племенник на Ралф Файнс, Josephine Langford (Теса) е сестра на Кетърин Лангфорд, а Dylan Sprouse е близнакът на Коул Спраус (сериала Riverdale).

 

Хардин Скот След сблъсъка

 

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След сблъсъка (2020)
    След сблъсъка (2020)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички