Мулан

След (2019)

5.431 780 votes
Актьори
Selma Blair, Hero Fiennes Tiffin, Inanna Sarkis
Режисьор
Jenny Gage
Сценарист
Anna Todd, Susan McMartin
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 45 мин
Трейлър на След (2019)
40 048
Абонирай се за YouTube канала ни
Теса е в първата си година като студентка и има големи стремежи за бъдещето си. Нейния свят се преобръща със запознанството си с мистериозния Хардин Скот - мрачен и загадъчен, той преобръща представите ѝ за света около нея.

Теса е едно прекрасно момиче с големи мечти за своето бъдеще, която до сега е живяла тих и щастлив живот. Тя е привлекателна, умна и има добри отношения с приятеля си от детството си. Той и майка ѝ Карол винаги са ѝ давали всичко, което я прави щастлива. Накратко Карол не може да има по-добра дъщеря, която започва да учи в университет. Дори в училище тя винаги е била сред най-добрите в класа и това не трябва да се променя в университета.

Сега е в първия семестър на първата година в университета и вярва, че никой не може да прекъсне перфектния ѝ живот. На първия си ден във Вашингтонския държавен университет, нейния живот рязко започва да се променя, защото тя среща Хардин Скот: скандален, а като поведение се счита за “лошо момче”, което е пълната противоположност на нея. Въпреки че първата им среща е доста отблъскваща, скоро започва да се опознават. Той се оказва мистериозен и твърде различен, от всичко хора, които някога е срещала. Той я подтиква да се усъмни във всичко, в което някога е вярвала. И въпреки че не е съвсем приятелски настроен към нея, тя е необяснимо привлечена. Теса се влюбва толкова много и толкова сляпо, че от този момент тя повече никога няма да бъде същата.

Филма се основава на едноименната новела на Анна Тод, която издава през 2014 г. Нейната история е написана като фен-фикция към групата One Direction и по-специално към певеца Хари Стийлс. Тя започва да пише историята през 2013 г. в интернет платформата за споделяне на истории Wattpad.

Всички части

  1. След (2019)
    След (2019)
  2. След сблъсъка (2020)
    След сблъсъка (2020)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички