Тенет

Дрейф / Adrift (2018)

6.644 620 votes
Актьори
Shailene Woodley, Jeffrey Thomas, Sam Claflin
Режисьор
Baltasar Kormákur
Сценарист
Jordan Kandell, Aaron Kandell
Снимки
Fiji, Suva
Жанр
Драма, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Хонг Конг, Исландия, САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Дрейф / Adrift (2018)
7 745
Абонирай се за YouTube канала ни
Млада двойка, докато пътува с лодка през Тихия попада в капан в ужасен ураган. След опустошителното преминаване на бурята, Тами се събужда и открива, че платноходката им е напълно разрушена. Сега той може да разчита единствено на жената, която обича.
Истинската история за Тами Олъмъм и Ричард Шарп, млада влюбена двойка, които са готови да прекарат живота си заедно. На борда на луксозна платноходка те искат да достиган Таити, където е била първата им среща и същевременно да направят обиколка в Тихия океан. В началото всичко върви по план, но пътуването преминава през кошмарни измерения, тъй като те попадат в огромен ураган. Така докато са под синьото небе и блестящите вълни, неочаквано ги връхлита буря, в средата на Тихия океан. След силен удар в главата, Тами се събужда на 1500 мили от най-близкия бряг и на почти напълно унищожен плавателен съд, а Ричард е сериозно ранен. И двамата оцелява, но следва борба срещу природата. Лодката е понесла големи щети и възможностите за навигация и комуникация са унищожени. Ситуацията на двойката изглежда безнадеждна. Без средства за комуникация и на седмици път разстояние от най-близкото пристанище, Тами трябва да се бори за своя живот и този на единствения мъж, който има значение за нея.

Информация за истинската история

Adrift показва истинската история на пътуването през септември 1983 г, на 23-годишната Тами Олдам, заедно с Ричард Шарп в южната част на Тихия океан, където трябва да пътуват близо шест месеца. Двамата ентусиасти поемат това пътуване на ветроходна яхта, като крайната цел е да достигнат Сан Диего. След три седмици в океана те попадат на ураган. На 12 октомври Тами изгубва съзнание и след пробуждане не намира своя годеник. Отнема ѝ 41 дни за да стигне до Хило, Хавай с помощта на секстант, часовник и домашно платно. По-късно тя написа книгата “Червено небе в траур” за своите преживявания.

С участието на

  • Shailene Woodley
    Shailene Woodley
    Шейлийн Удли
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички