Роди се звезда (2018) - Lady Gaga

7.7283 700 votes
Актьори
Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
Режисьор
Bradley Cooper
Сценарист
Bradley Cooper, Eric Roth
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 16 мин
Трейлър на Роди се звезда (2018) - Lady Gaga
20 342
Абонирай се за YouTube канала ни
Джаксън е залязващ кънтри музикант, който помага на Али да се издигни на музикалната сцена. Докато тя печели фенове, той показва колко добър учител може да бъде.
Джаксън Мейн е кънтри музикант и абсолютна суперзвезда в своята страна, но най-хубавото време е вече зад гърба му. Сега той е звезда, която бавно избледнява и е на ръба на кариерата си. В този момент той се среща с една неизвестна жена на име Али (Lady Gaga), чийто велик музикален талант веднага разпознава. Между двамата бързо се развива страстна любовна връзка, в резултат на което Джаксън убеждава Али да пее на сцената. Тя става звезда за една нощ и бързо се изстрелва в небесата на музиката. Докато ѝ помага да преследва мечтата си и да спечели известност, тя бързо се изкачване на музикалната сцена, но подкопава кариерата на Джак, който ще има все по-големи трудности в запазване на славата си. Той трудно приема това, но вижда нови хоризонти: славното минало не може да се изтрие, а сега може да покаже, колко добър учител може да бъде.
Брадли Купър прави соят режисьорски дебют, като едновременно с това и участва като главен актьор. Планирането на проекта му започна след участието му в Американски снайперист. Първоначално той искаше да види Beyoncé Knowles в женското участие, но след като преговорите с певицата се провалиха, Лейди Гага бе поканена на прослушване. Екранните тестове между нея и Брадли Купър впечатлиха студентските директори на Уорнър Брос. Заглавието A Star Is Born е четвъртия римейк (1937, 1954, 1976), който вероятно ще го направи запомнящо се.

С участието на

  • Bradley Cooper
    Bradley Cooper
    Брадли Купър