Лесна услуга (2018)

6.8112 590 votes
Актьори
Anna Kendrick, Henry Golding, Blake Lively
Режисьор
Paul Feig
Сценарист
Jessica Sharzer, Darcey Bell
Снимки
Canada, Ontario, Mississauga
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 57 мин
Трейлър на Лесна услуга (2018)
10 235
Абонирай се за YouTube канала ни
Стефани е майка и вдовица, която се опитва да открие истината зад внезапното изчезване на най-добрата си приятелка Емили. Докато живее с нейния съпруг, тя ще се движи между предателства и откровения, любов и лоялност, убийство и отмъщение.

 A Simple Favor (2018)

Стефани живее в малък американски град в Кънектикът и в същото време е майка и ентусиазиран блогър. Тя е вдовица, която след смъртта на съпруга си живее единствено със сина си Майлс. Нейният кръг от приятели включва Емили и успешна PR жена, която води доста бляскав и понякога стресиращ живот. Като успешен блогър, тя споделя високите и ниски ниските стойности на живота. За това, за нея е изключително важно да помага на приятелите си. Когато на Емили се появява внезапно работа, Стефани трябва да вземе сина си и нейното дете от училище и да ги прибере у дома, докато Емили си свърши работата. Но вечерта когато трябва да вземе детето си, тя не се появява. Минават дни и месеци, в които Стефани се грижи за момчето заедно със съпруга на Емили. Дори съпругът ѝ не знае какво се е случило и къде се намира тя. През това време Стефани и Шон се сближават, а вдовицата мечтае за нов живот. Тъй като събитията се движат драматично, Стефани решава да направи собствено проучване, за да изкара истината на светло.

Последни култов и подобен филм беше Не казвай сбогом , който показва тъмите истини зад един неуспешен брак, с участието на Бен Афлек и Розамунд Пайк.
Трилъра се основава на книгата със същото име от Дарси Бел публикувана от американския писател през 2017 г. Романът се разказва от три гледни точки, а именно – гледните точки на Стефани, Емили и Шон. С освобождаването си, той беше сравнен с “Не казвай сбогом”.

 

 

Актьорски състав

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик
 • Blake Lively
  Blake Lively
  Блейк Лайвли
 • Linda Cardellini
  Linda Cardellini
  Линда Карделини