Лятното приключение на Лука
A Quiet Place

Нито звук (2018)

7.5417 050 votes
Актьори
Emily Blunt, Millicent Simmonds, John Krasinski
Режисьор
John Krasinski
Сценарист
Scott Beck, Bryan Woods
Снимки
Little Falls, USA, New York
Жанр
Драма, Трилъри, Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Нито звук (2018)
10 948
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Нито звук (2018)
Ако те не могат да те чуят, те не могат да те намерят ... Слушай внимателно. Преместете се внимателно. Никога не издавайте шум.

A Quiet Place (2018)

Нищо не е същото, като преди време, тъй като Земята беше нападната от мистериозни и очевидно безсмъртни същества, примамвани от най-слабите звуци. Само едно семейство не е било убито от чудовищата, защото прекарват целия си живот в пълна тишина.

В една съзерцателната ферма, американска двойка живее със своите деца. Тук те водят живот в пълен мир с природата и света около тях. Те комуникират за езика на жестовете и по никакъв начин не  нарушават мантата на тишината, която стои над всичко останало. Сред мълчанието обаче стои една много по-важна причина, отколкото копнеж за почивка, защото след всеки един звук, тишината веднага се прорязва от  нещо много опасно.

Това е третия филм на актьора Джон Красински след  Brief Interviews with Hideous Men (2009и The Hollar – Parenthood (2014). В неговата продукция, той заема и водещата роля заедно с  Емили Блънт. В реалния живот двойката сключи брак през 2010 г. до сега двамта са вземали участие в два анимационни филма, а това се явява първия им игрален филм.

С участието на

 • Emily Blunt
  Emily Blunt
  Емили Блънт

Всички части

 1. Нито звук (2018)
  Нито звук (2018)
 2. Нито звук 2 (2021)
  Нито звук 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички