Повелителят на дракони
A Quiet Place Part II

Нито звук 2 (2021)

Актьори
Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds
Режисьор
John Krasinski
Сценарист
John Krasinski, Scott Beck
Снимки
New York City, New York, USA
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Нито звук 2 (2021)
17 037
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Нито звук 2 (2021)
Семейство Абът отново ще се изправи пред ужасите на външния свят. След като откриха как да сложат край на чудовищата, семейството ще влезе в горите, решено да прекрачи границите на неизвестното. Те скоро ще разберат, че създанията, които атакуват по звук, не са единствената заплаха.
След събитията от първата част не изминава дълго време, защото дори да са намерили начин да противодействат на заплахата, борбата за оцеляване далеч не е приключила. От тогава насам нищо не се е променило в зловещите условия в пост-апокалиптичния свят: изключително чувствителните към шума мистериозни същества все още населят земята и всеки незначителен шум може да ги привлече. Въпреки това, семейството трябва да се опита да води нормален живото в абсолютна тишина. Те се опитват да продължат напред, след атаката на извънземните, която е унищожила цялото човечество. Като за начало, те трябва да напуснат своето скривалище и да се изправят пред заплахите на външния свят. Вървейки по пясъчника, стъпка по стъпка, те правят първите крачни към непознатия свят. Те ще открият, че не са единствените, които трябва да бягат от извънземната раса, която локализира плячката си чрез звук. На Земята има още много групи, които се опитват да оцелеят от инвазията и нейните страшни създания. Когато Евелин се срещат с оцелелия Емет, започва да си задава въпроса, дали не е време да се обедини с други? Но ако е така, дали наистина може да се довери на новосформираните съюзи.

Филмът на ужасите се превърна в изненадващ хит през 2018 г.: с бюджет от 17 милиона долара той събра 340 милиона. В резултат на това Джон Красински, режисьор и водещ актьор от първата част, както и съпругът на Емили Блънт, започна размисли по това, как неговия история може да продължи да расте. През същата година започва да пише продължението.

Първоначално Paramount е смятал да наеме друг режисьор, но според Красински всички останали сценаристи и режисьори са били “твърде франчайзинг ориентирани”, така че той отново се завърна на режисьорски стол.

 

С участието на

 • Emily Blunt
  Emily Blunt
  Емили Блънт

Всички части

 1. Нито звук (2018)
  Нито звук (2018)
 2. Нито звук 2 (2021)
  Нито звук 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички