Повелителят на дракони
A Hidden Life

Невидим живот (2019)

7.419 850 votes
Актьори
August Diehl, Maria Simon, Valerie Pachner
Режисьор
Terrence Malick
Сценарист
Terrence Malick
Снимки
Studio Babelsberg, Potsdam, Brandenburg, Germany
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ, Англия, Германия
Продължителност
2 ч 54 мин
Трейлър на Невидим живот (2019)
318
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на австрийския борец за човешките ценности Франц Ягерщатер, който през Втората световна война отказва за се бие и е осъден на смърт. Но смъртта му не е напразна, тя го превръща в символ на справедливостта и дава надежда на съпротивата в битката срещу фашизма.

Тайната на живота (2019)

Франц Ягерщатер живее със съпругата и децата си в австрийския град Radegund, насред планините. Малкият му двор е усамотен и далеч от ужасите на Втората световна война. Но режимът на Хитлер не може да бъде спрян и Франц е въвлечен във военна служба. Младият мъж обаче не вижда смисъл в тази война и никога не би убил човек. Той се противопостави на анексията на Австрия с Германия през 1938 г. и отказа да изпълнява задължителната военна служба, поради което бива измъчван. По време не своите мъчения, вместо да се откаже от ценностите си и да бъде пощаден, той продължава да се придържа към вярата си в човечеството. През 1943 на 9 август е осъден на смърт. Така той се превръща в една от най-важните символични фигури на съпротивата срещу националсоциализма.

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички