Мулан

Кучешки живот 2 (2019)

7.517 070 votes
Актьори
Josh Gad, Kathryn Prescott, Dennis Quaid
Режисьор
Gail Mancuso
Сценарист
W. Bruce Cameron, W. Bruce Cameron
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
Китай, Индия, Хонг Конг, САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Кучешки живот 2 (2019)
6 886
Абонирай се за YouTube канала ни
Още веднъж кучето Бейли тръгва да търси смисъла за своето съществуване и влиза в контакт с много хора, чийто живот докосва и научава, че живот не е нищо без щастие и любов. Един филм за кучешката любов, приятелство и отдаденост.

Кучето Бейли води щастлив живот с господаря си Итън и съпругата му Хана, в тяхната ферма в Мичиган. Той дори има нова приятелка, тяхната внучката Сиджей. За нея кучето е най-добрия ѝ приятел, дори и сред хората. Освен това, всичко което тя не успее да изяде, е сигурна, че нейния приятел ще ѝ помогне: той не остава нито троха паднала на земята, което спестява много караници. Но един ден, майката на Сиджей отвежда дъщеря си далече от техния дом, което Бейли не може да преживее. Дълго време душата на Бейли  се опитва да свикне с новия живот, но така и не успява. Най-хубавите мигове в живота му са заедно с нея: слушат музика, забавляват се, дори се хранят заедно, от което той е с разбито сърце. Бейли иска да се върне при момичето, защото е обещал да бъде винаги до нея. За пореден път започва цикъл от различни кучешки прераждания и със всяко едно от тях е точно до своята цел – Сиджей. Всеки следващ живот продължава да бъде с нея, а Сиджей вече не е някогашното малко момиченце.

Втора адаптация на книгата на У. Брус Камерън, подобна на филма от 2017, който разказва пътуването на кучето Бейли, което има много животи, в които се среща с различни хора.

 

Всички части

  1. Кучешки живот (2017)
    Кучешки живот (2017)
  2. Кучешки живот 2 (2019)
    Кучешки живот 2 (2019)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички